Σέρρες: Δημοτικοί αστυνόμοι “έριξαν” 13 πρόστιμα σε μετανάστες από το Κλειδί (Φωτογραφίες)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Πρόστιμα επιβλήθηκαν και σήμερα δημοτικοί αστυνόμοι του Δήμου Σερρών σε μετανάστες από τη δομή φιλοξενίας “Κλειδί”, οι οποίοι βρέθηκαν για μια ακόμη ημέρα στις Σέρρες για να κάνουν τις αγορές τους.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, μπορεί οι ματανάστες να τηρούν τα μέτρα φορώντας μάσκες, στέλνοντας το σχετικό sms και έχοντας την ταυτότητά τους (το λεγόμενο τρίπτυχο) ωστόσο τα πρόστιμα έπεσαν κανονικά με την σημείωση ότι επρόκειτο για άσκοπη μετακίνηση αφού σύμφωνα με τα όσα σημειώνει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος “οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, στο Σιδηρόκαστρο και όχι στις Σέρρες”.
Σύμφωνα, με πληροφορίες η δημοτική αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ και στους 13 μετανάστες που κατέβηκαν από το Κλειδί στην πόλη των Σερρών.
“Έχω δώσει σαφείς εντολές ΚΑΙ σήμερα, όπως κάθε μέρα από τότε που δόθηκε η αρμοδιότητα, η Δημοτική Αστυνομία να επιβάλει πρόστιμα σε όποιον δεν τηρεί τα μέτρα! Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός!” επισημαίνει, ο κύριος Χρυσάφης.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δημάρχου Σερρών
“Εδώ έχουμε υγειονομικό πόλεμο και κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους…
Έχουμε πει εδώ και καιρο: ότι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη θα ισχύει και για τους αλλοδαπούς!
Είναι απαράδεκτο την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου συμμορφώνεται με τα περιοριστικά μέτρα, κάποιοι “υπεύθυνοι”- ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ να επιμένουν να μεταφέρουν στην πόλη μας δεκάδες μετανάστες από την δομή στο Κλειδι, που είναι δίπλα στο Σιδηρόκαστρο, για βόλτες και ψώνια την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να τα πραγματοποιήσουν από το Σιδηρόκαστρο.
Και μην ισχυριστεί κάποιος “ανευθυνουπευθυνος” ότι έρχονται για προγραμματισμένες εργασίες σε υπηρεσίες, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ελέγχονται, μέρες τώρα,δεν έρχεται γι τέτοιους λόγους!
Έχω δώσει σαφείς εντολές ΚΑΙ σήμερα, όπως κάθε μέρα από τότε που δόθηκε η αρμοδιότητα, η Δημοτική Αστυνομία να επιβάλει πρόστιμα σε όποιον δεν τηρεί τα μέτρα!
Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός!
Και δεν αναφέρομαι μόνο σ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, που στο κάτω κάτω δεν επιλέγουν οι ίδιοι που θα πάνε, αλλά σε κάποιους άλλους που αποφασίζουν γι αυτούς, βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο όπως και των συμπολιτών μου.
Οι ηθικοί και κύριοι αυτουργοί αυτών των παρατατικών συμπεριφορών θα μας έχουν απέναντι!
Για μας αυτό αποτελεί ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!
Και η προειδοποίηση αυτή είναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: (Διευθυντές Δομών, Αυτοδιοικητικοί, Αλληλέγγυοι, ΔΟΜ, Υπουργείο κλπ.), ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ!
Και επειδή μάλλον κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, θα το καταλάβουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις επόμενες μέρες…”
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: Δημοτικοί αστυνόμοι “έριξαν” 13 πρόστιμα σε μετανάστες από το Κλειδί (Φωτογραφίες) επισκεφθείτε το infonews24.gr