Έγκλημα στις Σπέτσες: Αρνείται τη δολοφονία ο 22χρονος – Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Έγκλημα στις Σπέτσες: Αρνείται τη δολοφονία ο 22χρονος – Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του


28/11/2020 – 09:05

Τα πάντα αρνείται ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού στις Σπέτσες. Ο 22χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πειραιά για τη δολοφονία του 26χρονου.

«Λυπάμαι για τον θάνατο του Γρηγόρη. Δεν είχα καμία αντιπαλότητα ή σύγκρουση μαζί του. Ποτέ δεν είχαμε τσακωθεί, ούτε πριν ούτε τώρα. Γιατί να τον σκοτώσω; Οι δήθεν αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τσακωθήκαμε. Δε λένε όμως γιατί».

 

Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του 22χρονου

Επτά ημέρες μετά την αγρία δολοφονία του 26χρονου Γρήγορη στις Σπέτσες, μια αποκαλυπτική μαρτυρία για το τι συνέβη το βραδύ της 21ης Νοέμβριου έρχεται στο φως μέσω του Mega.

Άτομο το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, για λόγους ασφάλειας, σπάει τη σιωπή του και περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο. Αυτά που λέει, ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 22χρονου συλληφθέντα.

«Με πήρε τηλέφωνο ο δράστης και μου είπε πως τον χτύπησε. Όχι με το μηχανάκι. Με μαχαίρι. Ειδοποίησα τον αδελφό του θύματος. Αυτός μίλησε στο τηλέφωνο με το θύμα και ήταν ζωντανός ακόμα. Πήγαμε μαζί στο σημείο που μας είπε και τον βρήκαμε σε μία λίμνη αίματος. Εκεί ήταν και άλλα δύο άτομα, όχι ο δράστης».

Ο 22χρονος κατά την απολογία του επικαλέστηκε τη σωματοδομή του για να τεκμηριώσει την άποψή του ότι δεν μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει τον 26χρονο.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μικρότερος από τον Γρηγόρη και πιο μικρόσωμος. Ούτε καν θα μπορούσα να τον εκφοβίσω, πόσο μάλλον να τον σκοτώσω».

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα έχει πει η μητέρα του άτυχου Γρηγόρη, στο Mega, ο λόγος που όπλισε το χέρι του 22χρονου κατηγορούμενου, ήταν το σχόλιο του γιου της για το πώς οδηγεί.

«Του είχε πει ο Γρήγορης ‘πως οδηγείς έτσι;’ και εκεί έγινε. ‘Θα μου πεις εμένα που έχω τις καλύτερες μηχανές’. Τα άλλα είχαν κατεβεί από το μηχανάκι και κοιτάγανε το όπλο που το είχε κολλήσει στο κρόταφο και του είπε ‘θα σε σκοτώσω ρε … ‘ και ο δικός μου του είπε ‘αν έχεις … κάντο’. Αυτό ήταν. Πέταξε το όπλο και είχε σουγιά και το τρύπησε το παιδί σε τρεις μεριές. Αιμορραγούσε ακατάσχετα και το πέταξε στο ποτάμι».

Ο άνθρωπος – κλειδί που μίλησε στο Mega περιέγραψε και όσα έγιναν όταν έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας.

«Η αστυνομία και το ασθενοφόρο έφτασαν αμέσως. Το θύμα ήταν ζωντανό ακόμα. Έπαθα σοκ με αυτό που είδα. Δεν το περίμενα. Το θύμα ήταν μέσα στα αίματα. Τα δύο άτομα που ήταν εκεί είπαν πως τον είχαν μαχαιρώσει. Όπως έμαθα μετά η μαχαιριά τον πέτυχε στην κεντρική αορτή. Αλλιώς ίσως να ζούσε».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για το στιλέτο που εντοπίστηκε στο σπίτι του συλληφθέντα.

 

«Κενά στις καταθέσεις των μαρτύρων»

Μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Μυλωνόπουλος, δικηγόρος 22χρονου, είπε ότι στις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων υπάρχουν κενά.

«Έχουμε επισημάνει τις αντιφάσεις και τα κενά που έχουν οι καταθέσεις τους και έχουμε ζητήσει να διεξαχθούν συγκεκριμένα ανακριτικά μέτρα».

Ο κ. Μυλωνόπουλος σημείωσε ότι, σύμφωνα με τον πελάτη του, οι δύο νεαροί δεν είχαν καμία διαφορά, ενώ το μοιραίο βράδυ ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι του.

 
Πηγή: Kontra News
Για να δείτε όλο το άρθρο Έγκλημα στις Σπέτσες: Αρνείται τη δολοφονία ο 22χρονος – Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του επισκεφθείτε το Kontra News