Ένα φυσικό έλατο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ήταν το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με μια συμβολική κίνηση μεγάλης σημασίας, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου της Αλεξανδρούπολης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης άναψε στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος έστειλαν πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και σεβασμού σε όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς επίσης μηνύματα ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό.

Τη βραδιά πλαισίωσε μελωδικά η χορωδία και βιολιά του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, ενώ φαναράκια ευχών φώτισαν τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, κάλαντα του κόσμου ακούστηκαν από το σαξόφωνο του Κωνσταντίνου Κάλλια, του πρώτου ασθενούς στην Αλεξανδρούπολη που νόσησε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης τον Μάρτιο 2020. Με τον δικό του τρόπο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όσους νοσούν.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Ένα φυσικό έλατο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ήταν το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε επισκεφθείτε το infonews24.gr