Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Μπακογιάννη για την προσφορά μασκών από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών- Ιδιαίτερη αναφορά στον Σερραίο Β. Βαδαρλή

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Ευχαριστήρια επιστολή προς το Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος Νεκτάριο Καλαντζή, απέστειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τόσο τον Πρόεδρο, όσο και τον Σερραίο επιχειρηματία Βάιο Βαδαρλή, αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, για την προσφορά τους να αποστείλουν χίλιες μάσκες, μιας χρήσεως, στο Δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, τον κ. Βάιο Βαδαρλή και σύσσωμο το ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, για την ευγενική σας προσφορά, να αποστείλετε χίλιες (1.000) χειρουργικές μάσκες μιας χρήσεως στο Δήμο Αθηναίων.
Η συμβολική σας κίνηση, αποδεικνύει εμπράκτως την αλληλεγγύη, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ανιδιοτελή προσφορά των νέων για τους συμπολίτες τους, ειδικά δε τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας.
Εύχομαι σύντομα, να επιστρέψουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας κι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε από κοντά.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Μπακογιάννη για την προσφορά μασκών από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών- Ιδιαίτερη αναφορά στον Σερραίο Β. Βαδαρλή επισκεφθείτε το infonews24.gr