Καταγγελία ΟΣΥΑΠΕ: «Τοποθέτησαν νοσηλεύτρια στην Δ/νση Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Την τοποθέτηση νοσηλεύτριας στην Δ/νση Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας σημειώνοντας μάλιστα και η γνωστή φράση «ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση». Η ΟΣΥΑΠΕ στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων προχωρά στην απαξίωση του προσωπικού εν μέσω πανδημίας», ζητώντας την «ανάκληση των αυθαίρετων «μετακινήσεων» και το σταμάτημα των «μπαλωμάτων» στις υπηρεσίες»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΟΣΥΑΠΕ

Μόνιμο εργαλείο υπηρέτησης σκοπιμοτήτων, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού αποτελούν οι «μετακινήσεις» υπαλλήλων από υπηρεσία, σε υπηρεσία.

Μέθοδος διοίκησης που ακολουθούν οι Περιφερειακές Αρχές, σημερινές και προηγούμενες και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Με το πρόσχημα των «υπηρεσιακών αναγκών» έφτασε στο σημείο να τοποθετεί νοσηλεύτρια στη Δ/νση Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας!!!

Αυτό είναι που λέμε «ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση» ή όπως το λέει ο υπαλληλικός κώδικας «ο υπάλληλος εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του».

Σε τέτοια αξιοποίηση του προσωπικού προχωρά η Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων και μάλιστα εν μέσω πανδημίας…

Βέβαια το «μπόι» της το δείχνει μόνο στους εργαζόμενους κι όχι στις εκάστοτε κυβερνήσεις που έχουν «απαγορεύσει» τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με αποτέλεσμα τα κενά των υπηρεσιών να είναι τεράστια, η ανάπτυξη των αρμοδιοτήτων ελλιπής και η εξυπηρέτηση των πολιτών να γίνεται μετ’ εμποδίων.

Στεκόμαστε απέναντι στις σκοπιμότητες και τις αυθαιρεσίες.

Απαιτούμε την ανάκληση των αυθαίρετων «μετακινήσεων» και το σταμάτημα των «μπαλωμάτων» στις υπηρεσίες. Κάλυψη των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Καταγγελία ΟΣΥΑΠΕ: «Τοποθέτησαν νοσηλεύτρια στην Δ/νση Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας επισκεφθείτε το infonews24.gr