Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την απώλεια 3 αστυνομικών από κορονοϊό

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια των τριών αστυνομικών από κορονοϊό, έστειλε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε τα εξής:
«Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία καθημερινά συμβάλλουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του COVID-19 και την προστασία των πολιτών, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε μορφή εγκληματικότητας, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση του αγαθού της ασφάλειας.
Με μεγάλη θλίψη η Αστυνομική Οικογένεια θρηνεί την άδικη και τραγική απώλεια λόγω COVID-19 τριών αξιόλογων ανθρώπων και συναδέλφων μας, με ενεργό δράση και ιδιαίτερη προσφορά στο Σώμα και την κοινωνία.
Ως Αρχηγός του Σώματος επιτρέψτε μου να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους οικείους τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, ενώ θα θυμόμαστε τους εκλιπόντες για το έργο που συντέλεσαν, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη τους».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την απώλεια 3 αστυνομικών από κορονοϊό επισκεφθείτε το infonews24.gr