Ο ΟΦΚΑΘ «σκόρπισε» χαρά στα παιδιά του «ABBAHOUSE THESSALONIKI» (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Το «ABBAHOUSE THESSALONIKI» ή αλλιώς το «Σπίτι του Πατέρα», στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, είναι ένα σπίτι για παιδιά, που αγκαλιάζει κάθε εγκαταλελειμμένο και κακοποιημένο παιδί.

Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), έδωσε μια υπόσχεση και μέχρι σήμερα την τηρεί στο ακέραιο. Να φροντίζει γι’ αυτά τα παιδιά, με κάθε δυνατό τρόπο. «Για κάθε παιδί που έρχεται στη φροντίδα μας, θα είμαστε η οικογένειά του» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ΟΦΚΑΘ.

Αυτές τις ημέρες ο ΟΦΚΑΘ προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, τα οποία παραδόθηκαν παραμονές των Χριστουγέννων.

«Ο Άγιος Βασίλης δεν είναι πάντα ένας χοντρός παππούλης με άσπρα γένια και κόκκινη στολή. Ο Άγιος Βασίλης είστε όλοι εσείς. Οι απλοί πολίτες και συνάνθρωποι μας που βοηθήσατε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια και εμείς με την σειρά μας να τα παραδώσουμε στο “Σπίτι του Πατέρα” στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης με πολύ αγάπη από όλους εσάς. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για αυτή την προσπάθεια που θα συνεχίσει για όλο τον χρόνο και όχι μόνο στις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα» ανέφερε ο ΟΦΚΑΘ, μετά την παράδοση των ειδών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Ο ΟΦΚΑΘ «σκόρπισε» χαρά στα παιδιά του «ABBAHOUSE THESSALONIKI» (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr