Βρέθηκε σώος ο 64χρονος που εξαφανίσθηκε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Η περιπέτεια του κ. Κωνσταντίνου Πεντίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Πεντίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο 64χρονος χάθηκε την 08/01/2021, από το σπίτι του στην περιοχή του Ευόσμου, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για ψώνια και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 15/01/2021, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγη ώρα μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Πολίτης που είχε δει το SILVER ALERT, αναγνώρισε τον ηλικιωμένο περιπλανώμενο στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Ειδοποιήθηκαν οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, που συμμετείχαν στις έρευνες και η ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Πεντίδης, βρέθηκε σώος!
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Βρέθηκε σώος ο 64χρονος που εξαφανίσθηκε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επισκεφθείτε το infonews24.gr