Β. Αποστόλου: Η καθυστέρηση εκπόνησης του στρατηγικού σχεδίου της ΚΑΠ θα δημιουργήσει προβλήματα στη σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων – βίντεο

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Συζήτηση της επίκαιρης ερώτηση; του Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Υπουργού προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Προετοιμασία για τα ζητήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της νέας προγραμματικής περιόδου»

 
Συζητήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/1/2021 η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Προετοιμασία για τα ζητήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της νέας προγραμματικής περιόδου».
Ακολουθούν οι τοποθετήσεις:
Πρωτολογία Β. Αποστόλου
Πολλές οι προκλήσεις, που καλείστε να αντιμετωπίσετε κύριε Υπουργέ αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σας εύχομαι να είστε χρήσιμος στο χώρο.
Την περασμένη χρονιά υπήρξαν αρκετές …
Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ
Για να δείτε όλο το άρθρο Β. Αποστόλου: Η καθυστέρηση εκπόνησης του στρατηγικού σχεδίου της ΚΑΠ θα δημιουργήσει προβλήματα στη σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων – βίντεο επισκεφθείτε το ΣΥΡΙΖΑ