Κ. Καρπουχτσής: “Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία για την αναστόχευση του ΕΣΠΑ εδώ και 10 μήνες”

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


“Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία για την αναστόχευση του ΕΣΠΑ εδώ και 10 μήνες” σημειώνει με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κύριος Καρπουχτσής τονίζει ότι “θα πρέπει να δημιουργηθούν προγράμματα άμεσης ενίσχυσης των πληττόμενων επιχειρήσεων”, ενώ θυμίζει ότι πριν από έναν χρόνο γινόταν κουβέντα για το πως θα εκμεταλλευτούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους. “Φέτος οι ανάγκες των ΜμΕ είναι διαφορετικές” καταλήγει, ο κύριος Καρπουχτσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κυρίου Καρπουχτσής

“Πέρυσι συζητούσαμε για το πως θα εκμεταλλευτούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους. Φέτος οι ανάγκες των ΜμΕ είναι διαφορετικές. Το στοίχημα πλέον είναι αυτό της επιβίωσης. Και δυστυχώς 10 μήνες τώρα μέσα στην κρίση καμία ουσιαστική πρωτοβουλία για την αναστόχευση του ΕΣΠΑ και τη δημιουργία προγραμμάτων άμεσης ενίσχυσης πληττόμενων επιχειρήσεων”
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Κ. Καρπουχτσής: “Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία για την αναστόχευση του ΕΣΠΑ εδώ και 10 μήνες” επισκεφθείτε το infonews24.gr