Εργασίες συντήρησης στην Ενωτική οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Ενωτικής Οδού Σίνδου -ΒΙΠΕ, από το ύψος του ΤΕΙ Σίνδου έως τη σιδηροδρομική γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 25/01/21 έως και την Παρασκευή 29/01/21 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Εργασίες συντήρησης στην Ενωτική οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκεφθείτε το infonews24.gr