Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά από αύριο

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης, εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Λαγκαδά, στα εξής σημεία:
1. Στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας
2. Στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου έως τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά από αύριο επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις