63 φιάλες αίμα από την εθελοντική αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του χρόνου από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας.

Συνολικά 63 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τους τοπικός συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Σιδηροκάστρου.

Σιδηροκαστρινοί και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αφιέρωσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους, για να δώσουν λίγο από το αίμα τους.

Η αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας γέμισε από άτομα κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες, νέες και νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να δώσουν αίμα για τον συνάνθρωπο που το ‘χει ανάγκη.

Πρόκειται, για την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί ο Φ.Ο.Σ.Σ. στην περιοχή του Σιδηροκάστρου και στην οποία συμμετείχε η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο 63 φιάλες αίμα από την εθελοντική αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις