Άγγ. Μπίνης: «Εντατικοποίηση και στοχευμένοι των έλεγχοι στην Π.Ε. Σερρών» (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Εντατικοί θα είναι το επόμενο διάστημα οι έλεγχοι στην Π.Ε. Σερρών όπως ανακοίνωσε από τις Σέρρες, ο Διοικητής της Εθνική Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης, στη σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί, στο Διοικητήριο των Σερρών.

«Θα γίνουν στοχευμένοι έλεγχοι σε εστίες υψηλής διακινδύνευσης όπως είναι οι προνοιακές δομές, οι χώροι εργασίας, οι μονάδες αγροτικών προϊόντων και οι λαϊκές αγορές έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να καταπολεμηθεί η διασπορά του κορονοϊού» τόνισε ο κύριος Μπίνης, αμέσως μετά στη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κωνσταντίνος Δινάκης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών, η Προϊσταμένη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας της Π.Ε. Σερρών, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Σερρών, η Προϊσταμένη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Σερρών, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών Δημήτρης Μικρός, ο Διευθυντής του Α.Τ. Σερρών Αλέξανδρος Καραγιαννίδης και ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Σερρών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Άγγ. Μπίνης: «Εντατικοποίηση και στοχευμένοι των έλεγχοι στην Π.Ε. Σερρών» (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr