Αίτημα Δημάρχου Σερρών για παράταση και αναστολή των βεβαιωμένων οφειλών στις πληγείσες περιοχές

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Να χορηγηθεί παράταση και αναστολή στην καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ μέχρι τις 4 Ιουλίου 2021 στις περιοχές, που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία ζητά με επιστολή του προς τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Συγκεκριμένα, κατά τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 4ης Ιανουαρίου 2021 προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις στην Κοινότητα Σερρών, την Τοπική Κοινότητα Ορεινής και την Τοπική Κοινότητα Επταμύλων του Δήμου Σερρών, οι οποίες με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

«Οι συνέπειες της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων στο Δήμο μας είναι εξαιρετικά δυσμενείς και επιβαρύνουν ιδιαίτερα την κοινωνική και οικονομική ζωή στον τόπο μας. Για τους παραπάνω λόγους και με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων, ζητούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία προς τις ΔΟΥ μέχρι τις 04-07-2021», επισημαίνει στην επιστολή προς τον κ. Βεσυρόπουλο ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Αίτημα Δημάρχου Σερρών για παράταση και αναστολή των βεβαιωμένων οφειλών στις πληγείσες περιοχές επισκεφθείτε το infonews24.gr