Αντιπρόεδρος Εμπ. Συλλόγου Σερρών: “Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το click away στα μικρά καταστήματα”

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


“Μόλις το 10% των καταστημάτων στις Σέρρες διαθέτουν e-shop για να γίνονται οι ηλεκτρονικές αγορές” αναφέρει στο Infonews24.gr, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, Πασχαλία Νάνου Μήτρακα. “Η εφαρμογή click away δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα μικρά καταστήματα” αναφέρει με δήλωσή της, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Η ίδια τονίζει “ότι στην πόλη των Σερρών στα μικρά μαγαζιά δεν εχουν e-shop προκειμένου οι καταναλωτές να δούνε τα προϊόντα που θα αγοράσουν”, τονίζοντας ότι “αυτή η μέθοδος δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς κερδισμένες θα είναι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων”.

Η κυρία Νάνου αναφέρει ότι δύο πρώτες ημέρες δεν υπήρχε “κίνηση” στην πόλη. “Δεν υπάρχουν τηλέφωνα που να δείχνουν ενδιαφέρον. Στο δικό μας κατάστημα τηλεφώνησαν δύο κυρίες και ήθελαν να αγοράσουν με μετρητά γιατί δεν είχαν κάρτα, τις ενημέρωσα ότι δεν γίνεται καθώς πλέον η πληρωμή γίνεται με POS” .

“Η Κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε προνοήσει νωρίτερα έτσι ώστε λειτουργούσε το πρόγραμμα επιδότησης για το στήσιμο ηλεκτρονικού καταστήματος. Το πρόγραμμα υπάρχει είναι περίπου 5.000 ευρώ χρήματα από το ΕΣΠΑ. Για να κάνει κάποιος e-shop θέλει περίπου ένα μήνα για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία. Έπρεπε η διαδικασία να γινόταν μήνες πριν. Για μια ακόμη φορά είμαστε απροετοίμαστοι. Ζούμε τραγικές στιγμές” αναφέρει η κυρία Νάνου.

Τέλος, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κάλεσε του Σερραίους και τις Σερραίες να κάνουν τις αγορές τους από τις τοπικές επιχείρησης.

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Αντιπρόεδρος Εμπ. Συλλόγου Σερρών: “Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το click away στα μικρά καταστήματα” επισκεφθείτε το infonews24.gr