Νομός Σερρών: Από 24 μόνο 2 προς το παρόν τα εμβολιαστικά κέντρα!

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Δύο είναι προς στιγμήν τα εμβολιαστικά κέντρο στην Π.Ε. Σερρών, το ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και το άλλο στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον Νομό Σερρών είχαν ανακοινωθεί 24 εμβολιαστικά κέντρα σε σύνολο 1018 σε όλη τη χώρα  όπως είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Με την δημιουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων θα υπάρξουν προβλήματα μετακινήσεων κυρίως για τους άνω των 85ετών που αναμένεται να ξεκινήσουν να εμβολιστούν από τις 20 Ιανουαρίου και μετά.

Ηλικιωμένοι καλούνται από τον Δήμο Αμφίπολης, Βισαλτίας και Νέας Ζίχνης να μεταβαίνουν είτε στο Νοσοκομείο Σερρών, είτε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου κάνοντας μεγάλες αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων για να εμβολιαστούν.

Την ίδια ώρα, οι πρόεδροι των χωριών προσπαθούν να βρουν λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι ηλικιωμένοι συμπολίτες τους.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Αχινού, Ανέστης Κεμανιτζόγλου προτίθεται να βοηθήσει στην μετακίνηση των συμπολιτών του από και προς τις δύο υγειονομικές μονάδες.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Κεμανιτζόγλου έγραψε:

«Λόγω έλλειψης εμβολιαστικού κέντρου στο Δήμο Βισαλτίας πήραμε την απόφαση όποιος συμπολίτης μας δεν μπορεί να μετακινήθει στο εμβολιαστικό κέντρο (Σερρών/Σιδηροκάστρου) να τον μετακινήσουμε δωρεάν κατόπιν του προγραμματισμένου ραντεβού του με τα προβλεπόμενα μέτρα πάντα ασφάλειας.
Οποίος αδυνατεί να μετακινηθεί να επικοινώνησει μαζί μου .
Ως εκλεγμένος αυτοδιοικητικός νιώθω χρέος μου να βοηθήσω κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.
6973818505 (Ανέστης Κεμανιτζόγλου)»
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Από 24 μόνο 2 προς το παρόν τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Σερρών-Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών επισκεφθείτε το infonews24.gr