Από τις Σέρρες στο Μπαχρέιν: Ο Γιάννης Νέστωρ μίλησε στον Alpha για τη μεγάλη απόφαση και τη ζωή του εκεί

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Για την απόφασή του να μετακομίσει μαζί με τη σύζυγό του στο μακρινό Μπαχρέιν, μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, στον Alpha, ο Σερραίος Γιάννης Νέστωρ.

Ο ίδιος εξήγησε πως η απόφαση δεν ελήφθη εν θερμώ, αλλά στο πρώτο «κύμα» κορονοϊού και απαγόρευσης, υπήρξε μεγάλη οικονομική πίεση και μετά ήρθε η δεύτερη απαγόρευση, οπότε πλέον η απόφαση ελήφθη πιο εύκολα.

Ο Γιάννης Νέστωρ εργάζεται σε ένα ελληνικό εστιατόριο και τόνισε πως η ελληνική κουζίνα λατρεύεται στην περιοχή, ενώ η σύζυγός του εργάζεται σε άλλο εστιατόριο και πρόσθεσε πως είναι φιλελεύθερη κοινωνία όσον αφορά στα δικαιώματα των γυναικών και έχει πάρα πολλούς Ευρωπαίους.

Ο Γιάννης Νέστωρ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε πως δεν μπόρεσε να αποχαιρετίσει τους γονείς του, καθώς εκείνη την περίοδο νοσούσαν και οι δύο με κορονοϊό και ευτυχώς σήμερα είναι καλά στην υγεία τους.

Θέλησε, όμως, να στείλει ένα μήνυμα στην αγαπημένη του γιαγιά, που σίγουρα θα τη «γεμίσει» χαρά:
«Δεν μπόρεσα να σε χαιρετίσω. Μην στεναχωριέσαι. Ίσως όταν γυρίσουμε να φέρουμε κι ένα εγγονάκι».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Από τις Σέρρες στο Μπαχρέιν: Ο Γιάννης Νέστωρ μίλησε στον Alpha για τη μεγάλη απόφαση και τη ζωή του εκεί επισκεφθείτε το infonews24.gr