Άρτι αφιχθείς στις Σέρρες ο Μ. Χρυσοχοΐδης- Σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών (Βίντεο & φωτογραφίες)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Συνεπής στην ώρα του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έφτασε στη 1 ακριβώς το μεσημέρι, στις Σέρρες, τον οποίο υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Τηρώντας τα μέτρα και φορώντας τη μάσκα, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαιρετήθηκε με όλους όσους τον περίμεναν, όχι φυσικά με την… παραδοσιακή χειραψία, αλλά με τον αγκώνα.

Αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», προκειμένου να ξεκινήσει η σύσκεψη, με τον κ. Χρυσοχοΐδη να ζητά από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν, εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, οι Δήμαρχοι Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης και Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Θόδωρος Βαδικόλιας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Δημήτρης Μικρός, ο Νομίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Καραβασίλης και Στέλιος Ρίζος και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Νίκος Φαρμάκης.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο

Άρτι αφιχθείς στις Σέρρες ο Μ. Χρυσοχοΐδης- Σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών (Βίντεο & φωτογραφίες)

επισκεφθείτε το infonews24.gr