Αυστηρό μήνυμα Γ. Καλαποτλή: «Ξαφνικά κάποια… ποντίκια βγήκαν από την τρύπα που είχαν μπει μετά τις εκλογές στον δήμο μας»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Τα «πράγματα στη θέση τους» θέλησε να βάλει ο δημοτικός σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νέας Ζίχνης Γιώργος Καλαποτλής.

Η παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου, στις αρχές Δεκεμβρίου, «πυροδότησε» έναν κύκλο συζητήσεων και φημολογιών, που αφορούσαν κυρίως στους λόγους.

Ο κ. Καλαποτλής θέλησε να βάλει τέλος στις όποιες φημολογίες, τονίζοντας- μεταξύ άλλων- απερίφραστα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στον Δήμαρχο Παντελή Μπόζη και στη δημοτική αρχή.

Η απάντησή του, σε ιδιαίτερα αυστηρούς και σκληρούς τόνους, έχει ως εξής:
«Και ξαφνικά…. κάποια ποντίκια βγήκαν από την τρύπα που είχανε μπει μετά τις εκλογές στον δήμο μας….. αφού τότε με χαρακτήρισαν αρχιδιαπλεκόμενο που κάνω ό,τι θέλω και είμαι ο υπεύθυνος της…. ήττας… που ευχόταν για την παράταξη μάς…. και ανέβαζαν φωτογραφίες μου στα προφίλ τους στο fb ….. με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τον φίλο μου και πλέον Δήμαρχο του Δήμου Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη , την παράταξή μας , και εμένα προσωπικά , ο κόσμος του Δήμου τους έδωσε την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο…. Σήμερα λοιπόν τα Επώνυμα αυτά ποντίκια σε συνεργασία με κάποια άλλα Ανώνυμα αλλά πολύ γνωστά σε όλους μας, προσπάθησαν ξανά να ρίξουν λάσπη και σε εμένα και στον δήμαρχο εφευρίσκοντας σενάρια και αφήνοντας υπονοούμενα … το μόνο που θα τους απαντήσω, αν και τους κάνω μεγάλη χάρη, είναι ότι θα βγάλω μια καλύτερη φωτογραφία με τον δήμαρχο σύντομα να τους στείλω γιατί αυτή που ανεβάσανε σήμερα δεν μου αρέσει καθόλου!!!! Ξαναμπείτε στις τρύπες σας…. κάντε και μια ανακαίνιση σε αυτές γιατί θα μείνετε εκεί για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Αυστηρό μήνυμα Γ. Καλαποτλή με συγκεκριμένους αποδέκτες: «Ξαφνικά κάποια… ποντίκια βγήκαν από την τρύπα που είχαν μπει μετά τις εκλογές στον δήμο μας» επισκεφθείτε το infonews24.gr