Χρυσάφης: Φέτος τα χρήματα της Πολιτείας των Ευχών θα πάνε στο Νοσοκομείο Σερρών (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών θα στηρίξει ο δήμος Σερρών όπως ανακοίνωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης. Φέτος λόγο της πανδημίας του κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Πολιτεία των Ευχών” ωστόσο η πόλη θα στολιστεί και θα φωτιστεί όπως και πέρσι.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος τα χρήματα που θα δίνονταν για τις δράσεις της Πολιτείας των Ευχών θα διατεθούν για την δημιουργία δύο Μονάδων Εντατικής Θεραπείας covid στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

“Ως δημοτική αρχή αποφασίζουμε και θα φέρουμε σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αντί άλλων δράσεων φέτος τα χρήματα που ήταν για την Πολιτεία των Ευχών να διατεθούν για την δημιουργία δύο πλήρων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας covid στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και επιπρόσθετα και κρεβάτια, αναπνευστήρες, σύστημα μόνιτορ και επιπλέον τριών μόνιτορ εντατικής και ενός κρεβατιού εντατικής” ανέφερε ο κύριος Χρυσάφης.

Επιπλέον, ο δήμαρχος τόνισε ότι θα αγοραστούν και 1.000 προστατευτικές στολές για τους ήρωες και πολεμιστές της πρώτης μάχης.

Ο κύριος Χρυσάφης υπογράμμισε ότι τόσο η πόλη των Σερρών όσο και τα χωριά του δήμου θα στολιστούν κανονικά. “Αυτή η δωρεά στο Νοσοκομείο Σερρών δεν σημαίνει ότι η πόλη θα μείνει χωρίς φως και ήχο. Ο πλούσιος και όμορφος στολισμός που υπήρξε και πέρσι, θα υπάρξει και φέτος και στην πόλη αλλά και στα χωριά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει και πάλι όπως “καίει” μέσα μας και η λαχτάρα να βιώσουμε την γιορτή των Χριστουγέννων πιο αισιόδοξα μ ένα εντελώς διαφορετικό στίγμα όπως θα θέλαμε και θα λαχταρούσαμε όλοι να ζήσουμε. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε την Πολιτεία των Ευχών όπως ξέρουμε οι Σερραίοι μαζί με τις οικογένειές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα”.

 

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Χρυσάφης: Φέτος τα χρήματα της Πολιτείας των Ευχών θα πάνε στο Νοσοκομείο Σερρών (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr