Διάβαση Πεζών: Επιστολή στον Δήμαρχο Σερρών για την επέκταση του επιδόματος θέρμανσης

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Mε επιστολή του στον Δήμαρχο Σερρών, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών», κ. Αντώνης Γεωργούλας, αναφέρθηκε στην επέκταση του επιδόματος θέρμανσης με βάση το νέο σύστημα.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κο Χρυσάφη να μεριμνήσει ώστε να προωθηθεί το δίκαιο αίτημα των Σερραίων δημοτών για την ένταξη των νοικοκυριών που χρησιμοποιούν την τηλεθέρμανση στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται πως με δελτίο τύπου στις 22 Οκτωβρίου 2020 ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης ανακοίνωσε την επέκταση της καταβολής του επιδόματος θέρμανσης σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, υγραέριο και, σε περιπτώσεις, σε όσους κάνουν χρήση ξύλου ή πέλετ.

Με δεδομένη την ευρεία χρήση της τηλεθέρμανσης στην πόλη των Σερρών, ο κος Γεωργούλας κάλεσε τον Δήμαρχο Σερρών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λάβει υπόψη του ο Υπουργός Οικονομικών την ιδιαιτερότητα του Δήμου Σερρών και να εντάξει στο μέτρο τους πληγέντες από την οικονομική κρίση και την πανδημία Σερραίους πολίτες.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Διάβαση Πεζών: Επιστολή στον Δήμαρχο Σερρών για την επέκταση του επιδόματος θέρμανσης επισκεφθείτε το infonews24.gr