Διέρρηξαν και βανδάλισαν το Γυμνάσιο-Λύκειο Μαυροθάλασσας (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Στο “στόχαστρο” των διαρρηκτών μπήκε στο Γυμνάσιο-Λύκειο και το κλειστό γυμναστήριο της Μαυροθάλασσας. Τη στιγμή που όλοι βρισκόμαστε στα σπίτια μας κάποιοι άλλοι…αλωνίζουν κανονικά χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς το ίδιο ακριβώς έγινε και σ αυτήν την περίπτωση.
Άγνωστοι αφού έσπασαν την πόρτα της αίθουσας εκδηλώσεων της σχολικής μονάδας μπήκαν μέσα στο κτίριο και αφαίρεσαν την ηχητική εγκατάσταση (κονσόλα, μικρόφωνα και ηχεία). Η δράση τους δεν σταμάτησε εδώ στη συνέχεια έσπασαν το παράθυρο του κλειστού γυμναστηρίου και άρπαξαν διάφορα όργανα γυμναστικής και λίγο πριν αποχωρήσουν μπήκαν στο κυλικείο και πήραν ότι τρόφιμα υπήρχαν εντός”
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας, ο αντιδήμαρχος Οικονομίας & Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Βισαλτίας, Θωμάς Μπιμπλίας και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας.
“Επανειλημμένως στο κλειστό γυμναστήριο της Μαυροθάλασσας σημειώνονται βανδαλισμοί. Τώρα έφτασαν οι άγνωστοι και στο Γυμνάσιο-Λύκειο και βρήκαν την ευκαιρία να μπουν μέσα και να προκαλέσουν ζημιές. Τα συστεγαζόμενα σχολεία και το κλειστό γυμναστήριο βρίσκονται στον περιφερειακό, στην άκρη του χωριού. Δεν είδες κανείς τίποτα. Η δημοτική αρχή ενημερώθηκε από τον λυκειάρχη για το συμβάν που σημειώθηκε” τονίζει με δήλωσή του, στο Infonews24.gr,  ο δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Διέρρηξαν και βανδάλισαν το Γυμνάσιο-Λύκειο Μαυροθάλασσας (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr