Δήμος Αμφίπολης: Δημοπρατήθηκε το έργο της βελτίωσης του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 548.000€

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


(Φωτογραφία αρχείου)

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, το πρώτο μεγάλο έργο για την νέα χρονιά, που αφορά στην «Βελτίωση βατότητας οδικού δικτύου Δήμου Αμφίπολης».

Πρόκειται για μία μελέτη που καλύπτει σχεδόν όλο τον Δήμο Αμφίπολης και αφορά σε έντεκα δημοτικά διαμερίσματα, με συνολικό προϋπολογισμό δημοπράτησης ύψους 548.000€.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένουμε την δημοπράτηση του δεύτερου σημαντικού έργου «Βελτίωση οδοποιίας εντός οικισμών του Δήμου Αμφίπολης», με συνολικό προϋπολογισμό δημοπράτησης € 390.000.

«Ως Δήμαρχος Αμφίπολης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον συντοπίτη και φίλο μου Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δήμο μας, την έμπρακτη βοήθειά του και την άψογη συνεργασία μας. Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Διοίκηση και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την υποστήριξή τους και για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Καθημερινά αγωνιζόμαστε όλη η Δημοτική Αρχή για την ένταξη νέων μελετών και έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και μετακίνησης όλων των Δημοτών μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Δήμος Αμφίπολης: Δημοπρατήθηκε το έργο της βελτίωσης του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 548.000€ επισκεφθείτε το infonews24.gr