Δήμος Βισαλτίας: «3η Γιορτή Παιδείας, Γραμμάτων και Τεχνών» – Θα βραβευθεί ο συγγραφέας Νίκος Πασχαλούδης

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Παιδείας και των Ελληνικών Γραμμάτων, θα τιμήσει ο Δήμος Βισαλτίας και ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας στην «3η Γιορτή Παιδείας, Γραμμάτων και Τεχνών», που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στις 6:30μ.μ. στην αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» του Δημοτικού Μεγάρου στην Νιγρίτα.

Για τους Τρεις Ιεράρχες θα μιλήσει ο φιλόλογος και Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μαυροθάλασσας Γεώργιος Τέζας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωση θα βραβευθεί για την προσφορά του στο πολιτισμό και την διάσωση της πλούσιας τοπικής μας παράδοσης, ο συγγραφέας Νίκος Πασχαλούδης.

Για το έργο του κ. Πασχαλούδη θα μιλήσει ο πρώην Δήμαρχος Νιγρίτας Δημήτριος Δάπης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του κ. Πασχαλούδη «Ψήγματα λαϊκής σοφίας της Βισαλτίας» από τον εκπαιδευτικό Ζαφείρη Ζαπρούδη.

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Δήμος Βισαλτίας: «3η Γιορτή Παιδείας, Γραμμάτων και Τεχνών» – Θα βραβευθεί ο συγγραφέας Νίκος Πασχαλούδης επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις