Δήμος Βισαλτίας: Δώρα στα παιδιά των ωφελούμενων της δομής παροχής βασικών αγαθών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Δώρα αγάπης και ελπίδας, για τις ημέρες των Χριστουγέννων, προσέφερε το Σωματείο «Μνήμη Δικαίου Φίλων Μονής Τιμίου Προδρόμου Αηδονοχωρίου», στα παιδιά των ωφελουμένων της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βισαλτίας.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ο Μοναχός Ιάκωβος παρέδωσε τα εκπαιδευτικά, επιτραπέζια παιχνίδια για όλα τα παιδιά των ωφελούμενων της δομής, παρουσία του Δημάρχου Αθανάσιου Μασλαρινού.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σωματείου «Μνήμη Δικαίου Φίλων Μονής Τιμίου Προδρόμου Αηδονοχωρίου»:
«Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και στο πρόσωπο κάθε παιδιού αντικατοπτρίζεται το πρόσωπο του Θείου Βρέφους. Ως άλλοι Μάγοι δώρα φέροντες, το Σωματείο Μνήμη Δικαίου και ο Δήμος Βισαλτίας μαζί, σε αγαστή συνεργασία, προσφέρουν σε παιδιά που ζουν δύσκολα, δώρα αγάπης και ελπίδας. Τα χέρια και Τα πόδια δεν φτάνουν να δώσουν όπου υπάρχουν παιδιά στον κόσμο, η καρδιά όμως και το δάκρυ της φτάνει τις αγνές καρδιές των παιδιών και γίνεται δρόσος αγάπης και συμπάθεια. Καλά Χριστούγεννα».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Δήμος Βισαλτίας: Δώρα στα παιδιά των ωφελούμενων της δομής παροχής βασικών αγαθών επισκεφθείτε το infonews24.gr