ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν μύθους και παραμύθια για τους Καλικάντζαρους σήμερα το απόγευμα

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν μύθους και παραμύθια για τους Καλικάντζαρους, σήμερα, στις 6 το απόγευμα, μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο Youtube, ΕΔΩ.

Οι Παραμυθολαλίτσες είναι μία ομάδα μουσικών και εκπαιδευτικών, που δραστηριοποιείται έντονα στην πόλη των Σερρών τα τελευταία δύο χρόνια και παρουσιάζει παραμύθια από την ελληνική και όχι μόνο παράδοση με συνοδεία μουσικής.

Η μουσική και τα τραγούδια που ακούγονται στις παραστάσεις είναι πρωτότυπα, γραμμένα για το κάθε παραμύθι αποκλειστικά, πράγμα που δίνει μία ιδιαίτερη αίσθηση στην όλη παρουσίαση.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών «Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν μύθους και παραμύθια για τους Καλικάντζαρους»!

Παράσταση 40 περίπου λεπτών, όπου παρουσιάζονται 2 παραμύθια με θέμα τους παραδοσιακούς σκανταλιάριδες καλικάντζαρους σε αφήγηση Λένας Δέλιου και μουσική και στίχους Κατερίνας Κάργιου και Λευτέρη Πασσιά.
Συμπαραγωγή : ΚΕΔΗΣ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν μύθους και παραμύθια για τους Καλικάντζαρους σήμερα το απόγευμα επισκεφθείτε το infonews24.gr