Δωρεά του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών για τους ωφελούμενους του «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών , με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των εορτών, προσέφεραν περισσότερες από 500 συσκευασίες μελιού στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών, προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Τόσο ο πρόεδρος κ. Γιάννης Χαρίσης, όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κιοσσές επισκέφτηκαν την Κοινωφελή Επιχείρηση και συνάντησαν την Πρόεδρο κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη , προκειμένου να παραδώσουν την ποσότητα του μελιού αλλά και να ανταλλάξουν ευχές. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και τα προβλήματα που διέπουν τον κλάδο της μελισσοκομίας και δη τους Σερραίους μελισσοκόμους, που διατηρούν επιχειρήσεις παραγωγής και συσκευασίας μελιού.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ευχαρίστησε τους δύο εκπροσώπους του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών για τη σημαντική προσφορά τους για μια ακόμη χρονιά στους συνδημότες ωφελούμενους του Προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι.

Τέλος τους ευχήθηκε από καρδιάς, ευλογημένα Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος!
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Δωρεά του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών για τους ωφελούμενους του «Βοήθεια Στο Σπίτι» επισκεφθείτε το infonews24.gr