Δυο Σερραίοι θα τρέξουν μαραθώνιο για συμπαράσταση στο νοσηλευτικό προσωπικό

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Δυο Σερραίοι, ο Γιώργος Θεοχάρης και ο Απόστολος Βαφειάδης, θα συμμετέχουμε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά στην virtual έκδοσή του. Η προσπάθεια γίνεται για συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Γιώργος Θεοχάρης:

Στα πλαίσια της πανδημίας που μαστίζει όλο τον πλανήτη και έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν εκαντοντάδες χιλιάδες ζωές και να νοσηλεύονται εκατομμύρια άνθρωποι, εγώ και ο Απόστολος σε συνεργασία με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρων και έχοντας πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας,»θα συμμετέχουμε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά στην virtual έκδοσή του. Η δράση μας αυτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 9:00πμ στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, θα διανύσουμε 42,195χλμ κάνοντας 44 στροφές μέσα στο νοσοκομείο(η κάθε στροφή είναι 960).
Ο λόγος της συμμετοχής μας είναι συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου που δίνουν άνιση μάχη με τον ιό, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ή σε κάποια κλινική σε όλα τα νοσοκομεία του πλανήτη.
Είναι μια μορφή στήριξης σε όλους αυτούς που δίνουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό του Μαραθώνιο με την ελπίδα να ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο υγιή.

 
Για να δείτε όλο το άρθρο Δυο Σερραίοι θα τρέξουν μαραθώνιο για συμπαράσταση στο νοσηλευτικό προσωπικό επισκεφθείτε το serres24.gr