Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κ. Μακεδονίας: Αδικαιολόγητη μετακίνηση Μηχανικού στην Π.Ε. Σερρών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει την μετακίνηση μηχανικού η Ένωση μηχανικών δημόσιων υπαλλήλων διπλωματούχων ανώτατων σχολών Κ. Μακεδονίας, στην Π.Ε. Σερρών με έγγραφο που εστάλη στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.

Η μετακίνηση αφορά στη αντικατάσταση του Αναπληρωτή Προϊσταμένους της Υ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σερρών και τη μεταφορά του στο τμήμα Χορήγησης Αδειών Βιομηχανίας, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Επαγγελματιών της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ως προσωρινό αναπληρωτή Δ/ντη.

Η Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κ. Μακεδονίας καταγγέλλει ότι η μετακίνηση αυτή δεν τεκμηριώνεται και δεν ζητήθηκε η γνώμη της Γενικής Δ/νσης Προγραμματισμού και Υποδομών καθώς και της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Όπως σημειώνει η Ένωση Μηχανικών: «Ο συνάδερφος είναι Πολιτικός Μηχανικός με διδακτορική διατριβή στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και με πλέον 30 ετών εμπειρία σε μελέτες, κατασκευές και επιβλέψεις έργων ιδιαίτερης σοβαρότητας και μετακινείται με αόριστη αιτιολόγηση στο Τμήμα Χορήγησης Αδειών Βιομηχανίας, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Επαγγελματιών της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, το οποίο έχει ιδιαιτερότητες και απαιτεί χρόνια εμπειρία και γνώση, της σχετικής νομοθεσίας».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κ. Μακεδονίας

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κ. Μακεδονίας: Αδικαιολόγητη μετακίνηση Μηχανικού στην Π.Ε. Σερρών επισκεφθείτε το infonews24.gr