Είδη διατροφής προσέφερε η Αστυνομική Διεύθυνση στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερρών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Στην ευγενική προσφορά ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης προχώρησε, σήμερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, διά του Διευθυντού της Δημητρίου Μικρού, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Ο Δ/ντής της Αστ. Διεύθυνσης Σερρών ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ενίσχυση της φιλανρωπικής δράσεως της Εκκλησίας των Σερρών, επ’ ωφελεία του δοκιμαζομένου λαού μας, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες ανάγκες των εμπεριστάτων αδελφών μας.

Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος την παραπάνω δωρεά, ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Δ/ντή γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Επίσης, αφού τον συνεχάρη θερμώς για τις τελευταίες επιτυχίες της Αστ. Διεύθυνσης Σερρών, τον διεβεβαίωσε για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς η Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Είδη διατροφής προσέφερε η Αστυνομική Διεύθυνση στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερρών επισκεφθείτε το infonews24.gr