Εμπορικός Σύλλογος Σερρών για άνοιγμα της αγοράς: «Οι επιχειρήσεις να τηρήσουν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το λιανεμπόριο θα αρχίσει πάλι να λειτουργεί με την κοινωνία και την πολιτεία από πάνω του και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών υπογραμμίζει πως πρέπει οι επιχειρήσεις να τηρήσουν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

• ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ από τον υπεύθυνο του καταστήματος του μέγιστου πληθυσμού πελατών που μπορεί να εισέλθει εντός του καταστήματος καθώς και το εμβαδόν του καταστήματος.

• Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως). Και αυτό το μέτρο ισχύει πλέον οριζόντια και για όλο το λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων).

«Καταναλωτές, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες, οφείλουν να συνεργαστούν αρμονικά τηρώντας απόλυτα τις υγειονομικές προφυλάξεις, γιατί πάνω από οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα είναι η υγεία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών για άνοιγμα της αγοράς: «Οι επιχειρήσεις να τηρήσουν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα» επισκεφθείτε το infonews24.gr