Εννέα μήνες μετά τη λειτουργία της δομής στο Κλειδί Σιντικής ακόμη δεν ολοκληρώθηκε το έργο- Νέα παράταση έδωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Την έγκριση χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου «Εγκατάσταση προσωρινής δομής φιλοξενίας του άρθρου 8 του Ν.4375/2016 στη θέση αγρόκτημα Κλειδιού του Δήμου Σιντικής, Ν. Σερρών», έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, αποφάσισε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου, ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης της σύμβασης χρηματοδότησης (Grant agreement) και επιλεξιμότητας των δαπανών, όπως ισχύει σήμερα, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, είναι η 28/02/2021.

Η δομή σε τρεις μήνες συμπληρώνει έναν χρόνο από την έναρξη κανονικής λειτουργίας της, ωστόσο- διαδικαστικά- το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως πολλά ερωτηματικά προκάλεσε και ο διαγωνισμός που προκήρυξε το Υπουργείο για το έργο, καθώς απεύθυνε πρόσκληση μόνο σε μία υποψήφια εταιρεία, με τον προϋπολογισμό του έργου να αγγίζει τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Εννέα μήνες μετά τη λειτουργία της δομής στο Κλειδί Σιντικής ακόμη δεν ολοκληρώθηκε το έργο- Νέα παράταση έδωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής επισκεφθείτε το infonews24.gr