«Ενώνουμε δυνάμεις» στη SEREXPO 2024 – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Την προετοιμασία της SEREXPO 2024 έχει αρχίσει ήδη το Επιμελητήριο Σερρών, θέτοντας για ακόμη μία χρονιά υψηλούς στόχους για τη διοργάνωση.

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση, ενόψει του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος, στην οποία έλαβαν μέρος παλιοί και νέοι εκθέτες καθώς και φορείς, που στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της SEREXPO 2024.

«Το Επιμελητήριο Σερρών έχει μπει πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας του μεγάλου επιχειρηματικού γεγονότος, που έρχεται για ακόμη μία χρονιά φέτος, με νέες ιδέες και υψηλή στοχοθέτηση. Φέτος μάλιστα για πρώτη χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών ζήτησε και έλαβε την αιγίδα της ΔΕΘ HELEXPO για την SEREXPO, γεγονός που δίνει ακόμη μία σημαντική στήριξη στην προσπάθειά μας. Βασικό μας μέλημα όπως κάθε χρόνο είναι η ανάδειξη του τοπικού επιχειρείν και η προώθηση της εξωστρέφειας, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής, όσο και σε επίπεδο επισκεπτών», τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε πως η SEREXPO 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 18-22 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ και ενημέρωσε πως έχουν ανοίξει ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής. «Ενώνουμε δυνάμεις για ακόμη μία χρονιά, ώστε και η SEREXPO 2024 να στεφθεί με επιτυχία και να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στηρίζει σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια το θεσμό της SEREXPO, καθώς και τους Δήμους, την ΟΕΒΕΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Σωματεία του Νομού μας, όλους τους υπόλοιπους φορείς και φυσικά τον κόσμο που μας στηρίζει σταθερά και δυναμικά» επισήμανε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στη SEREXPO 2024, ως συνδιοργανωτής στη μεγάλη διοργάνωση και κάλεσε όλους τους φορείς να προσφέρουν την αρωγή τους στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται.

Επιπλέον, οι εκθέτες που ήταν παρόντες εξέθεσαν τις απόψεις τους για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της διοργάνωσης και έγινε μια εκτενής συζήτηση για θέματα οργανωτικά και διαδικαστικά.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, η Αντιδήμαρχος Σερρών Χρυσάνθη Παλάζη, ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Γιάννης Κουλτσιάκης, ο Αντιδήμαρχος Σιντικής Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Κώστας Μπέγος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών Σωματείων του Νομού.
Από το Επιμελητήριο Σερρών παρόντες ήταν οι: Θωμάς Τενεκετζής Α΄ Αντιπρόεδρος , Ελένη Τσιαπάρα Οικονομική Επόπτρια ,Γιώργος Μήχος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιάννης Παπουτσής Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., Βασίλης Μαντζαρούδης, Δημήτρης Πουρνάρης, Χρήστος Τρούπης, Εύα Ματάκου-Πιένκος, και Διαλεχτή Παυλάκη.
Όλοι τόνισαν την ανάγκη για μια καλή συνεργασία, ώστε και φέτος η SEREXPO 2024 ν’ αφήσει ισχυρό αποτύπωμα.

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο «Ενώνουμε δυνάμεις» στη SEREXPO 2024 – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις