Επίσκεψη Θ. Καράογλου στα τελωνεία Προμαχώνα και Ευζώνων

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) θωράκισε σήμερα με υγειονομικό υλικό (μάσκες και αντισηπτικά) τους τελωνειακούς και αστυνομικούς υπαλλήλους των τελωνειακών σταθμών στους Ευζώνους και τον Προμαχώνα.
Σε δήλωσή του, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε τα παρακάτω:
“Ευχαριστώ από καρδιάς τους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που υπηρετούν με αυταπάρνηση σε δυο από τις σημαντικότερες χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους με ευσυνειδησία.
Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς τις τρεις εταιρείες (New College Κολλής Α.Ε-βιοτεχνία ενδυμάτων”, “Διαμαντής Ματζάρης-εμπορία και service μηχανημάτων κήπου” και”Mr. Fast-Οικογένεια Τσολακίδη”) για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της δωρεάς.
Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), όπως έπραξε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, έτσι και τώρα, είναι διαρκώς στο πλευρό τους, διότι η έμπρακτη αναγνώριση της εργασίας τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, έρχεται μέσα από πράξεις προσφοράς”
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Επίσκεψη Θ. Καράογλου στα τελωνεία Προμαχώνα και Ευζώνων επισκεφθείτε το infonews24.gr