Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ “ΒΙΣΑΛΤΕΣ” & εθελοντές αιμοδότες

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» για την καθιερωμένη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, από το Αιμοδοτικό Τμήμα του Συλλόγου που στηρίζει εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

“Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο στη Νιγρίτα” αναφέρει η δημοτική αρχή.

Για την συγκεκριμένη αιμοδοσία παραχωρήθηκε η αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» και υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Θοδωρή Βαδικόλια και την εθελοντική προσφορά εργαζομένων ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

«Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν», επεσήμανε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, και ευχαρίστησε «τους συλλόγους και φορείς και κυρίως τους αιμοδότες της Βισαλτίας για την μεγάλη ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο».

Μάλιστα όπως τόνισε η Διευθύντρια του Τμήματος αιμοδοσίας, Κατερίνα Τζιούρα, ο Δήμος Βισαλτίας δίνει το καλό παράδειγμα λόγω του μεγάλου αριθμού εθελοντών αιμοδοτών και αιμοδοσιών αναλογικά με τον πληθυσμό του. Παράλληλα επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι να προσέρχονται νέοι αιμοδότες όπως συνέβη στην συγκεκριμένη αιμοδοσία.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ “ΒΙΣΑΛΤΕΣ” & εθελοντές αιμοδότες

επισκεφθείτε το infonews24.gr