Η καλή είδηση της ημέρας-Βοήθησε ηλικιωμένο που είχε εξαφανιστεί

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Παράδειγμα προς μίμηση θα πρέπει να μας γίνει ο Στέλιος Κρεμασμενάκης αφού βοήθησε ηλικιωμένο άντρα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του μέρες πριν να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του.

Ο Στέλιος βρισκόταν στο χώρο της δουλειά του, όταν ξαφνικά ήρθε ένας ηλικιωμένος ζητώντας βοήθεια γιατί είχε χάσει τον προορισμό του, δεν θυμόταν την διαδρομή για να επιστρέψει στο σπίτι του. Μάλιστα, ζήτησε από τον νεαρό να του σχεδιάσει τη διαδρομή για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Στέλιος Κρεμασμενάκης μόλις είδε ότι η απόσταση που βρέθηκε ο ηλικιωμένος μέχρι το σπίτι του ήταν 2 χιλιόμετρα αποφάσισε να τον μεταφέρει ο ίδιος. “Μέτα από 1,5 ώρα που έψαχνα τα κουδούνια και τις πολυκατοικίες δεν βρήκα πού μένει και τον πήγα στο αστυνομικό τμήμα όπου και είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του και τον πήγαμε σπίτι” αναφέρει ο Στέλιος Κρεμασμενάκης.

Ο ηλικιωμένος είχε χαθεί στην περιοχή και έψαχνε 7 ώρες να βρει το σπίτι του όπως ανέφερε στον Στέλιο ενώ όπως του είπε είχε ζητήσει βοήθεια και από άλλα άτομα που κυκλοφορούσαν στην περιοχή αλλά κανείς δεν τον είχε βοηθήσει.

“Καλά είναι λοιπόν όταν βλέπουμε ηλικιωμένους να ρωτάνε και να ψάχνουνε να τους βοηθάμε λίγο παραπάνω” σημειώνει στην ανάρτησή του, ο Στέλιος.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στέλιου Κρεμασμενάκη

Αυτός ο ηλικιωμένος ήρθε από το μαγαζί και με ρώτησε άμα ξέρω μία διεύθυνση…… Αφού βρήκα τη διεύθυνση στο κινητό είδα ότι είναι 2 χλμ μακριά….. Είπε να τη σχεδιάσω σε ένα χαρτί τη διαδρομή και θα πάει.Ρώτησα πώς βρέθηκε εδώ και μου είπε ότι χάθηκε πηγαίνοντας βόλτα γιατί δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη και έψαχνε 7 ώρες….. Έκλεισα το μαγαζί για λίγο και τον πήρα με το αυτοκίνητο να τον πάω εγώ.Μετα απο 1,5 ώρα που έψαχνα τα κουδούνια και τις πολυκατοικίες δεν βρήκα πού μένει και τον πήγα στο αστυνομικό τμήμα όπου και είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του και τον πήγαμε σπίτι
Πριν από μένα είπε ότι ρώτησε αλλά πόσα άτομα και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και με ευχαρίστησε!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!

 

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Η καλή είδηση της ημέρας-Βοήθησε ηλικιωμένο που είχε εξαφανιστεί επισκεφθείτε το infonews24.gr