Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη επισκέφτηκε τόσο τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Σε ανάρτησή της η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Καλήν εσπέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη Θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας!
Με μάσκες και χωρίς τη δυνατότητα να είμαστε παρόντες /-ες, όλα τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ. Ωστόσο περίσσεψαν οι ευχές για υγεία, ευημερία και καλύτερες μέρες τη νέα χρονιά, με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αλλιώτικα τα φετινά Κάλαντα στους άρχοντες του τόπου μας, στον Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Κατιρτζόγλου, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο.
Τις ευχές συνόδεψαν τα χειροποίητα ημερολόγια από τη Θρακική Εστία, που αποτελούν αληθινά κομψοτεχνήματα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τα ημερολόγια από το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας που μεταφέρουν την ελπίδα ότι όλα στη ζωή είναι εφικτά!
Και του χρόνου καλύτερα και του χρόνου με αγκαλιές και φιλιά».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη επισκεφθείτε το infonews24.gr