κ.κ. Θεολόγος: «Η δοκιμασία που περνάμε δεν απειλεί μόνο την υγεία του σώματος αλλά και την υγεία της ψυχής και την Πίστη μας»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


«Η δοκιμασία που περνάμε τώρα δεν απειλεί μόνον την υγεία του σώματος, απειλεί και την υγεία της ψυχής, απειλεί την Πίστη μας, απειλεί την εμπιστοσύνη μας στον Θεό» αυτό ανέφερε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος αμέσως μετά των Αγιασμό των Υδάτων που φέτος λόγω του κορονοϊού τελέστηκε εντός του Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

«Ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει» είπε ο μητροπολίτης και συνέχισε: «μαζί με την Πίστη να έχουμε και προσοχή μεγάλη εις τεκμήριον της αγάπης μας προς τον συνάνθρωπο μας και προς τον εαυτό μας. ‘Έτσι θα πορευτούμε και με την δύναμη του Θεού και πάλι θα βγούμε νικητές και πάλι θα βγούμε από αυτήν την δοκιμασία σοφότεροι και αγιότεροι»

«Ἰσχύσασθε καί μή φοβεῖσθε ο Θεός μεθ’ ημων εστί. Και ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς είτε εκ των αοράτων, είτε εκ των ορατών, ουδείς καθ’ ημών. Χρόνια Πολλά. Ευλογημένα. Φωτισμένα. Αγιασμένα» κατέλεξε ο Ποιμενάρχης των Σερρών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο κ.κ. Θεολόγος: «Η δοκιμασία που περνάμε δεν απειλεί μόνο την υγεία του σώματος αλλά και την υγεία της ψυχής και την Πίστη μας» επισκεφθείτε το infonews24.gr