Κ. Καρπουχτσής: “Ένα clickaway από το κλείσιμο οι μικρές επιχειρήσεις”

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Κώστας Καρπουχτσής, σχολιάζει τη νέα μέθοδο clickaway στην αγορά που ξεκίνησε να εφαρμόζεται από την περασμένη Κυριακή.

Ο κύριος Καρπουχτσής τονίζει ότι με την μέθοδο αυτή καταδικάζονται οι μικρές επιχειρήσεις και ευνοούνται ισχυροί όμιλοι, κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό. “Φωνάζει η αγορά, φωνάζουν οι Επαγγελματικές Ενώσεις αλλά .. φωνή βοώντος εν τη ερήμω…” καταλήγει στην ανακοινωσή του, ο κύριος Καρπουχτσής.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Καρπουχτσή

“Γιατί στην ουσία καταδικάζονται οι μικρές επιχειρήσεις με πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που ευνοούν τους ισχυρούς ομίλους.

Άραγε πόσες σερραϊκές επιχειρήσεις θα δουλέψουν τις γιορτές; Σύμφωνα με τον Άγγελος Καπετάνη, αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών για περίπου 90% των σερραϊκών επιχειρήσεων το μέτρο είναι ανεφάρμοστο.

Δυστυχώς η προτροπή του Σωτήρη Κοτσαμπά, πρόεδρου της ΟΕΒΕΣ και όλων μας, να στηρίξουμε την τοπική σερραϊκή αγορά δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί πρακτικά.

Φωνάζει η αγορά, φωνάζουν οι Επαγγελματικές Ενώσεις αλλά .. φωνή βοώντος εν τη ερήμω…”
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Κ. Καρπουχτσής: “Ένα clickaway από το κλείσιμο οι μικρές επιχειρήσεις” επισκεφθείτε το infonews24.gr