Κ. Καρπουχτσης: «Στο «πάγο» η πλατφόρμα του “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”-Δεν μπορούν να πάρουν ακόμη τα χρήματα τους οι επαγγελματίες»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Δεν ξεκίνησε ακόμη να λειτουργεί η πλατφόρμα του προγράμματος “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” προκειμένου, οι επαγγελματίες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν τα χρήματα που τους εγκρίθηκαν. Την είδηση, αυτή γνωστοποιεί με γραπτή δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καρπουχτσής. «Σε μια περίοδο που εκτός από τα χρήματα και η χρονική διάρκεια εκταμίευσης για πολλές ΜμΕ επιχειρήσεις είναι ζήτημα επιβίωσης. Αυτονόητα κατά τα άλλα σε μια εποχή ψηφιακής διακυβέρνησης» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Καρπουχτσή

«Και ενώ ακόμη η περιφέρεια δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της ΟΕΒΕΣ Σερρών για παροχή στοιχείων, όσες επιχειρήσεις κατάφεραν, παρά τις αστοχίες του προγράμματος, να βρουν «ΔΙΕΞΟΔΟ», εδώ και 25 μέρες είναι στον ΠΑΓΟ, μη έχοντας δυνατότητα να υποβάλλουν καν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα που τους εγκρίθηκαν.

Και ενώ απο 1/1/2021 έπρεπε να «τρέχουν» οι αιτήσεις ελέγχου, φτάσαμε στις 25/1/2021 και το σύστημα δεν λειτουργεί ακόμη.

Σε μια περίοδο που εκτός από τα χρήματα και η χρονική διάρκεια εκταμίευσης για πολλές ΜμΕ επιχειρήσεις είναι ζήτημα επιβίωσης. Αυτονόητα κατά τα άλλα σε μια εποχή ψηφιακής διακυβέρνησης».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Κ. Καρπουχτσης: «Στο «πάγο» η πλατφόρμα του “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”-Δεν μπορούν να πάρουν ακόμη τα χρήματα τους οι επαγγελματίες» επισκεφθείτε το infonews24.gr