Καθαρίστηκαν στα κανάλια στην περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου Σερρών- «Ανάσα» για τους επιχειρηματίες που πλημμύρισαν δύο φορές σε δέκα ημέρες;

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


«Έρμαιο» στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, έγιναν αρκετοί Σερραίοι επιχειρηματίες, που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους στην περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου και που είδαν τις περιουσίες τους να πλήττονται «βάναυσα».

Κάθε φορά που βρέχει, οι επιχειρηματίες ζουν με το φόβο, αφού είναι από τα πρώτα θύματα των πλημμυρών και πολλές φορές έχουν ζητήσει την παρέμβαση του Δήμου Σερρών.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως σε λιγότερο από δέκα ημέρες και συγκεκριμένα, από τις 4 έως τις 12 Ιανουαρίου, είδαν τις επιχειρήσεις τους να πλημμυρίζουν δύο φορές.

Τις τελευταίες ημέρες και με τα καιρικά φαινόμενα να είναι ευνοϊκά, τα κανάλια στην περιοχή καθαρίστηκαν, απομακρύνοντας τον κίνδυνο εκδήλωσης νέων πλημμυρικών φαινομένων.

«Τα κανάλια στην περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου για πολλά χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους και φυσικά δεν λειτουργούσαν. Τουλάχιστον τώρα δίνουμε μια ευκαιρία να σωθούν οι περιουσίες των δημοτών σε περίπτωση νέας πλημμύρας» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Σερρών Γιώργος Νυκτοπάτης.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Καθαρίστηκαν στα κανάλια στην περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου Σερρών- «Ανάσα» για τους επιχειρηματίες που πλημμύρισαν δύο φορές σε δέκα ημέρες; επισκεφθείτε το infonews24.gr