Καθαρίστηκε από τους τεράστιους κορμούς το πέτρινο γεφύρι του Σ.Σ. Αγγίστας- Το θέμα ανέδειξε το Infonews24 (Βίντεο & φωτογραφίες)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Αγνώριστη είναι σήμερα η εικόνα στο πέτρινο γεφύρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγγίστας.

Οι υπηρεσίες τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όσο και του Δήμου Νέας Ζίχνης, έκαναν μεγάλο «αγώνα» για να απελευθερώσουν το γεφύρι, από τους τεράστιους κορμούς που το είχαν φράξει, με τον κίνδυνο να χαθεί κάτω από τα νερά, να ελλοχεύει.

Το θέμα ανέδειξε το Infonews24 τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου, καθώς οι φερτές ύλες και οι τεράστιοι κορμοί των δέντρων, δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά τους, ένωσαν τις… δυνάμεις τους, υπηρεσιακά και αποφάσισαν δώσουν ένα τέλος στην κατάσταση, προχωρώντας στον καθαρισμό του.

Το μεγαλύτερο μέρος των κορμών απομακρύνθηκε σήμερα, ενώ αύριο θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το θέμα είναι πως η διατήρηση του συγκεκριμένου γεφυριού, ανήκει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο φαίνεται να αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες ενός μνημείου, ουσιαστικά, που αποτελεί «στολίδι» όχι μόνο για την περιοχή, αλλά και για όλο το νομό Σερρών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο

Καθαρίστηκε από τους τεράστιους κορμούς το πέτρινο γεφύρι του Σ.Σ. Αγγίστας- Το θέμα ανέδειξε το Infonews24 (Βίντεο & φωτογραφίες)

επισκεφθείτε το infonews24.gr