«Καθημερινός Παρατηρητής» προς Λ. Αβραμάκη: «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Της εφημερίδας
«Καθημερινός Παρατηρητής»

Πρώτη και τελευταία απάντηση σε τοπικό βουλευτή.
Eπιτίθεται για μια ακόμη φορά στην εφημερίδα “Παρατηρητής” με ανοίκειες εκφράσεις ο τοπικός βουλευτής που εκπροσωπεί το Συριζα. Και ορθώς πράττει. Επιβεβαιώνει επί της ουσίας την κριτική μας. Υποκρινόμενος το θύμα, επιζητά την ασυλία και στρέφεται με μένος κατά των “πολιτικών του αντιπάλων”. Αυτή τη φορά δεν το έπραξε εναντίον της εφημερίδας μέσω δικηγόρου, ούτε επικαλούμενος μεθόδους με τις οποίες μας απειλούσε στο παρελθόν.

Θα περίμενε όμως κανείς, σε μια πρωτόγνωρα κρίσιμη ιστορική στιγμή για τον τόπο, όπου οι Σέρρες συνταράσσονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας και οι συμπολίτες μας τελούν σε καθεστώς φόβου και πρωτόγνωρης αγωνίας, καθώς ο νομός μας πλήττεται πλέον όλων των άλλων νομών της χώρας ,οι “πολιτικοί του αντίπαλοι” να είναι άλλοι.

• Κατανοούμε λοιπόν την ενόχληση του, αφού ο ίδιος σιώπησε και αδράνησε συστηματικά απέναντι στο δεξιό κομματικό κατεστημένο και στους κύριους και πρωταρχικά υπευθύνους για την πρωτοφανή τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει στο Νομό Σερρών.
• Κατανοούμε πως επέλεξε να το πράξει εναντίον της εφημερίδας, είτε μέσω των ανώνυμων μιντιακών μηχανισμών σήμερα, είτε μέσω των δεξιόστροφων τηλεοπτικών σταθμών, ιδιοκτησίας της Βουλευτού της ΝΔ, στο παρελθόν, όπου τύγχανε της απόλυτης στήριξης και της φιλοξενίας, προκειμένου να καταφερθεί με στοχευμένο μένος εναντίον μας.
• Είναι δικαίωμα του κάθε πολιτευόμενου ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στον ιδιάζοντα πολιτικό εσμό συμμαχίας διαφορετικών κομματικών δυνάμεων που κράτησε καθηλωμένο το νομό τελευταίο και τον έφερε στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Χρέος της εφημερίδας είναι να έρχεται αντιμέτωπη και απέναντι στις λογικές σιωπής και συνενοχής.
Αυτό έπραξε και θα συνεχίζει να πράττει στο εξής. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας. Τελεία και Παύλα.

Υ.Γ. Ο Πασχάλης Τόσιος στον οποίον εκτενώς επιτίθεται για μια ακόμη φορά μέσω των παραδοσιακά εχθρικών μιντιακών μηχανισμών δεν είναι “πολιτικός του αντίπαλος”. ¨Όπως αναφέρεται στο σύνολο της απάντησης του, με χαρακτηριστικά προσωπικής επίθεσης, που δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας και δεν τιμούν το αξίωμα του βουλευτή.

Ο ίδιος δεν πρόκειται να στραφεί, ούτε στράφηκε, όταν το καράβι φαινόταν να βουλιάζει, σε άλλους πολιτικούς χώρους. Έμεινε πιστός στις αξίες της Σοσιαλιστικού Κινήματος, και του Γιώργου Παπανδρέου. Υποστήριξε τις παραδοσιακές αρχές του ΠΑΣΟΚ σε στιγμές κρίσιμες, ακόμη και όταν η προοπτική δικαίωσης δεν ήταν σίγουρα και όρατή.

Ο καθένας κρίνεται και πορεύεται με βάση την προσωπική φλόγα μέσα του που τον φωτίζει και τον καθοδηγεί.
Ας μην αγωνιά πια ο Βουλευτής. Είναι διαφορετικό το μετερίζι.’
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο «Καθημερινός Παρατηρητής» προς Λ. Αβραμάκη: «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» επισκεφθείτε το infonews24.gr