Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών για Κυβέρνηση: Ρατσιστική, αντικυνηγετική και στοχοποιημένη η επίθεση

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Για ρατσιστική, αντικυνηγετική και στοχοποιημένη επίθεση εναντίον της κυνηγετικής δραστηριότητας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών βάζοντας στο “κάδρο” την Κυβέρνηση. Στην ανακοίνωση ο Κυνηγετικός Σύλλογος ζητά ισονομία και δικαίωση με την άμεση άρση απαγόρευσης μετακίνησης των κυνηγών ώστε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, να μπορούν να χαρούν την σωματική και ψυχική ηρεμία που τόσο χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουν κάτι που μπορεί να προσφέρει μόνο το βουνό και η φύση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών
Αναστέλλει τη συμμετοχή των μελών του από τις δράσεις της Γεν. Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων ,τα συνεργεία για την συλλογή δειγμάτων αλεπούς για λύσσα, όπως επίσης και δειγμάτων για την γρίπη των πτηνών Η5Ν1.
Με αυτή την ενέργεια η οποία αποτελεί την ελάχιστη αντίδραση στην ρατσιστική αντικυνηγετικη και στοχοποιημένη επίθεση εναντίον της κυνηγετικής δραστηριότητας από την Κυβέρνηση, με την αναίτια απαγόρευση μετακίνησης για κυνήγι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα πεζοπορία ,ορειβασία, ποδήλατο βουνού ,μηχανάκια κρος και άλλες αθλητικές δραστηριότητες να βρίσκονται σε πλήρη εξάσκηση με μοναδικό κριτήριο το όπλο.
Ζητούμε ισονομία και δικαίωση με την άμεση άρση απαγόρευσης μετακινησης των Κυνηγων ώστε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, να μπορούν να χαρούν την σωματική και ψυχική ηρεμία που τόσο χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε κάτι που μπορεί να προσφέρει μόνο το βουνό και η φύση Η παρούσα επιστολή θα αποσταλεί σε όλους τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου του νομού Σερρών και στις αρμόδιες υπηρεσίες του νομού
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών για Κυβέρνηση: Ρατσιστική, αντικυνηγετική και στοχοποιημένη η επίθεση επισκεφθείτε το infonews24.gr