«Λίφτινγκ» στο λιμανάκι Λιθοτόπου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Το Λιμανάκι Λιθοτόπου αποτελεί πόλο έλξης πλήθους τουριστών που προσέρχονται για να απολαύσουν και να θαυμάσουν το φυσικό περιβάλλον της λίμνης με τα πλούσια είδη χλωρίδας και πανίδας που φιλοξενούνται και αναπτύσσονται σε αυτή (τα λουλούδια του νερού, τα νούφαρα, τους περήφανους ερωδιούς και κορμοράνους κ.α.) τονώνοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία.

Παράλληλα υπήρξε τόπος φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως συναυλιών, αθλητικών δραστηριοτήτων, ετήσιων καλοκαιρινών χοροεσπερίδων αλλά και της καθιερωμένης επί σειρά ετών γιορτής ψαριού όπου προσφερόταν στους συμμετέχοντες άφθονο το κύριο προϊόν της λίμνης, το γριβάδι υπό τον ήχο παραδοσιακών μουσικών οργάνων κ.α.

Τα τελευταία χρόνια αφέθηκε πραγματικά στην τύχη του, με αποτέλεσμα οι εικόνες εγκατάλειψης να προκαλούν θλίψη ακόμα και στον πιο καλόπιστο επισκέπτη.

«Μία από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και της υπηρεσίας καθαριότητας είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση της ευπρεπούς εικόνας των δημόσιων χώρων και των δημοτικών κτιρίων και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας,» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηράκλειας Αθανάσιος Σταυρακάρας.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο «Λίφτινγκ» στο λιμανάκι Λιθοτόπου επισκεφθείτε το infonews24.gr