Μέρες αγωνίας για το ΚΕΘΙΣ- Μεγάλες οι ζημίες- Το «ευχαριστώ» του Δ.Σ.

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Δύσκολη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, που επλήγη την περασμένη Δευτέρα από τις έντονες βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Χαρακτηριστικό είναι πως δύο μέρες μετά και η στάθμη των νερών εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αποτίμηση των ζημιών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΙΣ θέλησε εκφράσει τις δικές του ευχαριστίες προς όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν, αναφέροντας τα εξής:
«Αγαπητοί φίλοι του ΚΕ.Θ.Ι.Σ., γνωστοί και άγνωστοι, η αγωνία σας μεγάλη που φτάνει τη δική μας που εδώ και δυο μέρες ζούμε. Ζητάτε τον τρόπο που θα μπορέσετε να μας προσεγγίσετε και να μας βοηθήσετε. Μας συγκινείτε αφάνταστα.
Ο απολογισμός των ζημιών φυσικά δεν έχει γίνει ακόμη και ίσως αργήσει κάποιες μέρες γιατί ακόμη η στάθμη του νερού ειναι ψηλά.
Μέλημά μας είναι να τακτοποιηθούν τα ζώα και να τραβηχτούν τα νερά. Η ζημιά πάντως μεγάλη κι ευτυχώς κατά κύριο λόγο υλική.
Εμείς σαν ΔΣ του ΚΕΘΙΣ σκεφτήκαμε μετά και από δική σας συγκινητική “απαίτηση” να αναρτήσουμε κ να έχετε στη διάθεση σας τους τραπεζικούς λογαριασμούς του φορέα μας
Κάποιοι συμπολίτες μας προσφέρονται για χειρωνακτική βοήθεια όταν πέσει η στάθμη και χρειαστούν εργασίες.
Κάποιοι προσφέρθηκαν να συνδράμουν σε είδη σύμφωνα με τις ανάγκες μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους επώνυμους και ανώνυμους.
Με τη δική σας συμπαράσταση αλλά και με την υποσχεθείσα στήριξη της πολιτείας θα τα καταφέρουμε ακόμη μια φορά».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Μέρες αγωνίας για το ΚΕΘΙΣ- Μεγάλες οι ζημίες- Το «ευχαριστώ» του Δ.Σ. επισκεφθείτε το infonews24.gr