Ο Γ. Γούνας υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος του Εμπ. Τμήματος του ΕΒΕΣ με αφορμή το “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Φωτογραφία από sertharros.gr

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιώργος Γούνας. Με την απόφασή του αυτή, ο κύριος Γούνας διαμαρτύρεται για την απαξίωση του επιχειρείν και του εμπορικού κόσμου του τόπου μας σε ότι αφορά το πρόγραμμα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς, μετά από την επιλογή των επιχειρήσεων που έτυχαν έκτακτης ενίσχυσης από το πρόγραμμα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όλα καταδεικνύουν ότι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υποτιμήθηκε ακόμη μια φορά κι αντιμετωπίστηκε ως “ο φτωχός ή ξεχασμένος συγγενής”, την στιγμή που άλλες Περιφερειακής Ενότητες (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής κ.α.)έλαβαν την μερίδα του λέοντος» αναφέρει ο κύριος Γούνας.

Στην ίδια επιστολή ο Γιώργος Γούνας φέρει προ των ευθυνών του φορείς του τόπου να συστρατευτούν έτσι ώστε να αποδοθούν στην Π.Ε. Σερρών δικαιοσύνη και τα δέοντα. «Έτσι πάρα το γεγονός ότι ό τόπος μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και οι οικονομικοί δείκτες του βρίσκονται σε καθοδική πορεία επί μακρόν, οι μικρές και μεσαίες σερραϊκές επιχειρήσεις αποκλείστηκαν κι έμειναν αστήρικτες σε μια περίοδο, κατά την οποία αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Αναλογιζόμενος την δεινή θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι συνάδελφοί μου Σερραίοι επιχειρηματίες καλώ τους άρχοντες του τόπου, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Επιμελητήριο Σερρών και τους λοιπούς φορείς να συστρατευτούν, ώστε να αποδοθούν στον τόπο μας δικαιοσύνη και τα δέοντα» καταλήγει ο κύριος Γούνας.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Ο Γ. Γούνας υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος του Εμπ. Τμήματος του ΕΒΕΣ με αφορμή το “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” επισκεφθείτε το infonews24.gr