Οι μαθητές με τις κουβερτούλες τους και στο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Πρωτόγνωρες είναι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ η επιστροφή στα σχολεία, μόνο ως «ομαλή» δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Η επιβολή του καλού αερισμού των αιθουσών, έχει το… αντίτιμό της, αφού οι αίθουσες θυμίζουν…. Σιβηρία και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται το μάθημα, είναι δύσκολες για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Η κουβερτούλα, φαίνεται πως αυτές τις ημέρες είναι το απαραίτητο… αξεσουάρ των μαθητών για το σχολείο.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως στον κανονισμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας Θεσσαλονίκης, αναφέρεται πως «η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο».

Στα ίδια… χνάρια βαδίζει και το Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας.

Με χθεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας, καλεί τους γονείς να δώσουν στα παιδιά και μια κουβερτούλα για το σχολείο.
«Αγαπητοί γονείς , λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των ανοικτών παραθύρων στο σχολείο μας, όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν στα παιδιά τους κουβερτούλα για να σκεπάζουν τα πόδια τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Οι μαθητές με τις κουβερτούλες τους και στο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας επισκεφθείτε το infonews24.gr