«Ομάδα αλληλεγγύης» από Συλλόγους και Σωματεία των Σερρών- Στόχος η παροχή βοήθειας σε πολίτες

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με στόχο την παροχή βοήθειας σε πολίτες, σύλλογοι και σωματεία του νομού Σερρών προχώρησαν στη δημιουργία μίας «ομάδας αλληλεγγύης».

Στην ομάδα συμμετέχουν: Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών, Επιτροπή εργαζομένων στον Επισιτισμό Ν. Σερρών, Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών, Σύλλογος Διαβητικών Ν. Σερρών, Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Σερρών, Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών, Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σερρών, Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών, Σωματείο Μικροπωλητών Ν Σερρών και Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Οι παρακάτω σύλλογοι, σωματεία και επιτροπές αποφασίζουμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας για να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας για την υγεία και την οικονομική κατάσταση του λαού από την πολιτεία εν μέσω πανδημίας. Παράλληλα προχωρούμε σε δημιουργία “ομάδας αλληλεγγύης” για την προσφορά βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Σε μια στιγμή όπου στην Π.Ε. Σερρών θρηνούμε πάνω από 120 νεκρούς από την πανδημία του Covid-19 και οι χρόνιοι πάσχοντες στερούνται απαραίτητες για τη διατήρηση/βελτίωση της υγείας τους δραστηριότητες, ενώ ο Σερραϊκός λαός απειλείται με οικονομική εξαθλίωση ο αγώνας και η αλληλεγγύη είναι τα μόνα όπλα των αδυνάτων!
Η βοήθεια που σε πρώτη φάση φιλοδοξούμε να προσφέρουμε αφορά:
• Μετακίνηση προς προορισμό για την κάλυψη σοβαρής ανάγκης
• Διεκπεραίωση αγοράς προμηθειών και υγειονομικού υλικού
• Τακτοποίηση επειγουσών υποχρεώσεων
• Οτιδήποτε άλλο επείγει και είναι εφικτό από μέρους μας
Τηλ. Επικοινωνίας:
 Οναταμπασίδης Μάρκος: Πρόεδρος Σωματίου Εργατών Επεξεργασίας Μετάλλου Ν. Σερρών – 6947322519
 Τσιάπος Γιώργος: Γραμματέας Σωματίου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών -69493 40807
 Χουβαρδάς Γιάννης: Προέδρος Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών – 6946434783».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο «Ομάδα αλληλεγγύης» από Συλλόγους και Σωματεία των Σερρών- Στόχος η παροχή βοήθειας σε πολίτες επισκεφθείτε το infonews24.gr